Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  23.06.2000  00:00

Hui es presenta a Valencia l'ultim llibre de Josep Mir.

Men?ame
 

Amos Belinchon Ed., l'Associacio Cultural Amics de Joan Valls i Cafe Lisboa han organitzat, per a hui divendres, la presentacio del volum 22 de la col?leccio Alfama El mim del mag, de JOSEP MIR, que estara a carrec de Josep Ripolles al Cafe Lisboa (Pl. del Dr. Collado, Valencia),a les 20.00 h.

Present des de l'any 76, en la poesia catalana, l'obra de Josep Mir es l'expressio d'un pensament profund que beu en les mes variades fonts de la cultura, Josep Mir treballa eixe lloc on poesia i filosofia son dos noms per designar la mateixa cosa: la consciencia vital del Ser obert a la infinitud del Mon, la seua verbalitzacio. Poeta cosmopolita, la seua obra, des de Viure no es necessari, navegar si (1986) fins a Poemes de cal Paradis. I mes poemes (1999), passant per Genesi del seny (1987) i He vist Diogenes que esbocinava el bol (1988), destaca per la seua capacitat de sintesi, per la permeabilitat als corrents mes diversos del pensament, de la poesia, de l'experiencia humana universal que es xifra, per exemple, en l'us del portugues o l'italia en algunes composicions, o per la vastitud d?un paisatge simbolic que abasta les mes diverses cultures.