Una França que ja no existeix es regira contra el català
La batalla dels batlles per la llengua exemplifica que hi ha conflicte, un conflicte obert, irreductiblement nacional, entre França i Catalunya. Que continua
Dimecres 24 de maig a les 19.00, Neus Cuscó, l’autora de La cuina de la Neus, i l’editora, Montserrat Serra, ens oferiran una sessió de cuina casolana per a tota la família
La cuina de la Neus ens ajuda a preparar la Castanyada
Tres maneres de preparar-los, de tres gustos diferents: bunyols de l’àvia, de bacallà i de formatge
Carxofes i pèsols són les verdures d'ara, delicioses
Un plat que es pot fer d’un dia per a l’altre
Una menja que és com una capsa de sorpreses
El punt de picant fa molt saborós aquest plat
Un plat que ens reconforta quan fa fred i tempesta
Per a un berenar o un sopar informal
Un plat senzill i nutritiu per a després de les festes
L'acompanyem amb fruita seca i poma al forn
Unes postres amb una de les fruites d'hivern estrella
Un primer plat pensant en les festes de Nadal
Unes postres que sempre fan festa
Un aperitiu boníssim amb vista als àpats d'aquestes festes de Nadal
Un plat senzill de fer i molt gustós
Ara que tenim tantes llimones al llimoner, fem aquestes postres refrescants
La brasa, una cocció que torna per a la cuina de cada dia
Una proposta tant per a petits com per a grans
Després d'haver-nos menjats els panellets, una proposta sana i gustosa
Un ingredient bàsic per fer els panellets de Tots Sants
Un joc gustatiu de doç i salat, ideal per a vegetarians
Les fem desossades i guisades a la cassola
Un plat senzill, que no embafa ni cansa
Un entrant sorprenent i divertit