El Bloc acusa el PP de desinterés i improvisació en l’inici del curs escolar a Albaida.

VilaWeb
Redacció
25.09.2004 - 11:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià d´Albaida qualifica com a ‘caòtic’ l’inici del curs escolar en aquest municipi, i en fa responsable al govern del Partit Popular al que acusa d’actuar amb improvisació. Segons la formació valencianista, “la imprevisió, les presses, i l´incompliment dels terminis i promeses fetes desde l´equip de govern del PP i de la Conselleria d’educació, han caracteritzat enguany l´inici del curs escolar tant al nou institut de secundària com als dos col·legis públics, ‘Elias Tormo’ i ‘Covalta’.

El Bloc considera que l´institut ‘Josep Segrelles’ ha iniciat les classes amb els accesos per finalitzar, la qual cosa ha incrementat el caos circulatori a la zona, i que fins i tot algunes de les obres ja acabades s´han fet de nou per una mala planificació, com ara en un tram del carril bici en què “l´amplada era excesiva i s´hagut de refer, i també hem comprovat com els autobusos no podien girar una corva de la circumval·lació de l´institut i que s’ha hagut de modificar”. Pel que fa als col·legis públics, la situació és més caótica encara, afirmen des del BNV, que denuncia que l´adaptació promesa per a les unitats d´infantil no s´ha finalitzat: “A dia de hui els accessos són comuns per als xiquets de 3 anys i els de 11. Algun dels lavabos adaptats per als més menuts fets de pressa i corrents, ja comencen a embosser-se i donar problemes, i el més escandalós de tot ha estat el fet que el material educatiu i fins i tot les taules i cadires per als xiquets no van ser enviades per la Conselleria a temps per a iniciar el curs en condicions”.

Tot això demostra, a parer del Bloc, “l´escàs interés per l´escola pública que ha demostrat la Conselleria d´educació en mans del Partit Popular, i la imprevisió en les planificacions i terminis de les obres i actuacions responsabilitat de l´equip de govern a l´ajuntament d´Albaida”.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any