Quan una escultura es converteix en un llibre

  • Els artistes del col.lectiu Aula 9 de l’Ateneu de Cerdanyola exposen aquests dies al Centre Cultural en una mostra d’obres inèdites organitzada per la CRAC.

VilaWeb
Redacció
01.05.2004 - 22:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Centre Cultural va inaugurar fa uns dies una nova exposició sota el títol “Un llibre és cultura”. És tracta d’una mostra col·lectiva, organitzada per la CRAC, que presenta 31 obres inèdites de 27 artistes del grup Aula 9 de l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès. L’objectiu de l’exhibició és expressar el que pot significar un llibre i posar de manifest pensaments, conceptes o anotacions tenint l’escultura com a eina d’expressió fonamental d’un sentiment íntim i individual.

El vernissatge va tenir lloc dimarts 20 d’abril i va comptar amb l’assistència del regidor de Cultura de Ripollet, Alberto Castro; la responsable del PMCiJ, Eulàlia Saló; la presidenta de la CRAC, Paquita Gispert, la regidora de Cultura de Cerdanyola, Consol Pla; la regidora de Promoció de la ciutat de Cerdanyola, Eva Torralba; així com la nombrosa presència dels artistes i del públic.

Castro va declarar que “quan creiem que tot està vist, les limitacions de les capacitats artístiques encara estan per definir”. De la seva banda, Consol Pla es va mostrar molt satisfeta i va manifestar que “aquesta exposició mostra el lligam entre Ripollet i Cerdanyola”.

Els alumnes del col·lectiu Aula 9 porten des del setembre preparant aquesta exposició, que s’ha organitzat especialment per la nostra població. La podreu veure fins el 9 de maig a la Sala 1 del Centre Cultural.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any