Jazz solidari a Ontinyent

  • Els ingressos dels tres concerts del festival es destinen a l'associació Anima

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.07.2015 - 00:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els tres darrers dijous d’aquest mes de juliol tindran a Ontinyent el so del jazz dels concerts programats en el 7é Festival Ontijazz, organitzats un any més per la sala Bamboo, amb la col·laboració de l’escola de música Ad Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent. Els primers a actuar-hi seran The Gipsy Swingers, dijous 16, seguits al cap de vuit dies per Mia Duet. Tancaran el festival West Coast Reunion dijous 30.

Com l’any passat, el preu de l’entrada és d’un euro, que es destina a l’associació de lluita contra el càncer Anima. En l’edició de 2014, el festival va aconseguir recollir 577 euros. Els concerts començaran, tots tres, a les 23.00.

En la presentació de l’edició d’enguany, el representant d’Ad Libitum, Lluís Muñoz, va detallar les particularitats de les bandes que hi tocaran, des del ‘jazz parisenc dels anys 30’ dels The Gipsy Swingers, a les versions en clau jazz de temes de de Bon Jovi, Queen, Beatles o Police, passant pel jazz-fusió de West Coast Reunion amb un repertori extret de la discografia dels Yelowjackets.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any