El Barça llueix el triplet en una rua multitudinària a Barcelona

  • L'equip ha fet el recorregut amb un autobús de dos pisos abans de tancar la celebració amb una festa al Camp Nou

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.06.2015 - 21:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Milers de seguidors del Barça han rebut als carrers de Barcelona la plantilla l’equip, que ahir a Berlín va derrotar el Juventus de Torí a la final de la Lliga de Campions. Els jugadors han celebrat i lluït els èxits d’aquesta temporada, la lliga, la copa i la Champions, des de dalt d’un autobús. Amb el lema ‘Campions’, han anat de l’Arc de Triomf a la plaça del Doctor Ignasi Barraquer enmig d’una rua festiva i multitudinària. En acabat, el Camp Nou ha estat l’escenari del final de festa dels tricampions i del comiat definitiu de Xavi.

La cerimònia ha girat entorn d’un ‘maping’ projectat sobre cinc grans estructures, que simbolitzaven les cinc copes d’Europa i Champions aconseguides. S’ha fet un repàs dels moments més importants de la temporada i de les tres competicions conquerides, i també de la trajectòria als cinc èxits a la màxima competició europea (Londres 1992, París 2006, Roma 2009, Londres 2011 i Berlín 2015), fins a arribar al segon triplet de la història del club. Els jugadors han sortit al camp, s’han adreçat al pública i han fet una volta d’honor a l’estadi. La cerimònia s’ha acabat amb un espectacular piromusical.

Amb la victòria ahir en la final de la Lliga de Campions a Berlín, el FC Barcelona s’ha convertit en l’únic equip de futbol que aconsegueix dos triplets, és a dir, guanyar la mateixa temporada la lliga, la Copa i la Champions.

 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any