Trias superaria Colau a les eleccions, segons una enquesta d’El Periódico

  • CiU perdria tres regidors o quatre regidors i hauria de pactar per governar

VilaWeb
Redacció
10.05.2015 - 22:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Barcelona i candidat de CiU a l’ajuntament, Xavier Trias, guanyaria les eleccions del 24 de maig, segons una enquesta de Gesop que ha publicat El Periódico avui al vespre. CiU obtindria 10-11 regidors, amb un descens de tres o quatre respecte del 2011. La segona força seria Barcelona en Comú, d’Ada Colau, que tindria entre 8 i 9 regidors, seguida del PSC, amb 6-7; el PP, amb 5-6, els mateixos que Ciutadans. ERC n’aconseguiria 4 o 5 i la CUP, entre cap regidor i dos.

Aquestes dades tenen algunes diferències significatives respecte de les que va publicar la setmana passada el CIS, coincidint amb l’inici de campanya. Aquella enquesta apuntava a una victòria d’Ada Colau, i a un descens més accentuat del nombre de regidors de CiU.

Pel que fa als candidats més ben valorats, el sondatge del diari del Grupo Zeta sí que posa en primer lloc Ada Colau (amb un 5,8), que supera Xavier Trias i Alfred Bosch (ambdós amb un 5,5) i Maria José Lecha (amb un 5). Suspenen Jaume Collboni (4,8), Alberto Fernández Díaz (3,1) i Carina Mejías (2,6).

 

Informació relacionada:

Colau guanya les eleccions a Barcelona, segons el CIS

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any