Més gravacions del cas Imelsa amb Máximo Caturla i Marcos Benavent

  • Els socialistes d’Ontinyent reclamen que Caturla i Tortosa ‘aclarisquen què saben dels enregistraments’

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.05.2015 - 18:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest dilluns, la cadena Ser has fet públics dos enregistraments nous dels que Esquerra Unida del País Valencià va posar a disposició de la Fiscalia Anticorrupció pel cas Imelsa. En aquest cas, en tots dos hi apareixen Máximo Caturla, vice-president segon de la Diputació de València i regidor pel PP a Fontanars dels Alforins, i Marcos Benavent, ex-gerent d’Imelsa.

Els talls de veu corresponen a l’any 2006, quan Caturla era responsable de l’empresa pública CIEGSA, encarregada de la construcció de les escoles públiques. En un dels dos, al regidor de Fontanars se l’escolta dir: ‘Carlitos Fabra fa el que li ix del pardal i el nostre ben estimat i íntim amic el vice [Víctor Camps], igual. El que passa és que n’hi ha que van de puristes i diuen que som els de les canonades. Doncs, un poc més de respecte als de les canonades’.

En l’altre enregistrament, Caturla parla d’informar Rus i lamenta que des del govern vulguen controlar-ho tot: ‘Jo vull dir-li-ho a Alfonso [Rus] i, per altra banda, l’últim missatge és que tot açò ho enviem al conseller d’Hisenda, m’entens?, perquè ho volen controlar tot’.

El PSOE d’Ontinyent demana explicacions

El PSPV-PSOE d’Ontinyent ha reclamat al cap de llista del PP, Filiberto Tortosa, i al mateix Máximo Caturla ‘que aclarisquen què saben dels enregistraments que vinculen el president de la Diputació, Alfonso Rus, amb una pressumpta trama de corrupció a través de l’empresa pública Imelsa’.

La portaveu del partit socialista, Rebeca Torró, assegura que ‘no pot passar ni un minut’ sense que tots dos s’expliquen, tant Tortosa per ser ‘assessor de Rus a la diputació els últims quatre anys’, com Caturla en tant que diputat comarcal.

Notícies relacionades:

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any