L’ANC reparteix 500.000 diaris sobre l’oportunitat de construir un país nou

  • Uns 400 voluntaris reparteixen els exemplars en parades de transport públic de Barcelona i Tarragona

VilaWeb
Redacció
17.04.2015 - 09:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) reparteixe avui al matí 500.000 exemplars d’un diari elaborat per l’entitat, que informa sobre l’oportunitat que suposaria la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27 de setembre. Un total de 400 voluntaris de l’Assemblea s’han desplegat per més de 150 parades de metro, trens i autobusos de l’àrea metropolitana de Barcelona i a Tarragona, per fer arribar el diari al màxim de gent possible.

La portada del diari porta per títol ‘El canvi és a les teves mans’ i incorpora paraules de fons com regeneració democràtica, llibertat, lluita contra la corrupció, sanitat, entre d’altres. L’interior de la publicació compta amb l’editorial ‘Tu poder’, i l’apartat ‘Gent com tu’, en què se cita persones reconegudes de diversos àmbits que, independentistes o no, expressen el seu respecte per la idea d’independència. Així, la secció compta amb noms com l’actor Dani Rovira i el seleccionador de la selecció espanyola de futbol, Vicente del Bosque, que tot i no ser independentistes han mostrat el seu respecte a la possibilitat que Catalunya esdevingui un estat; i d’altres com el de l’actor Sergi López i l’ex-eurodiputat Raül Romeva, que en defensen la seva necessitat.

El diari també recorda algunes de les lleis suspeses la darrera legislatura pel Tribunal Constitucional (TC) que afecten directament al benestar dels catalans i les catalanes, com la Llei contra la pobresa energètica o l’impost sobre dipòsits en les entitats de crèdit, entre d’altres. A més, la publicació també destina dues pàgines a la ILP Habitatge, impulsada per la PAH, l’Aliança contra la Pobresa Energètica, l’Observatori DESC i el cobrament de les pensions en una hipotètica república catalana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any