‘Superdissabte’ d’Òmnium a una vintena de municipis perquè el sobiranisme sigui majoritari el 27-S

  • La trobada, que es repetirà el 18 i el 25 d'abril, ha convocat els socis i simpatitzants de l'entitat per explicar la seva campanya pel sí a la independència

VilaWeb
VilaWeb
ACN
11.04.2015 - 18:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Òmnium Cultural ha fet avui a una vintena de municipis catalans el ‘Superdissabte‘, una trobada que es repetirà el 18 i el 25 d’abril i que pretén fer que el sobiranisme sigui majoritari el 27-S. En aquest esdeveniment, l’entitat ha convocat els seus socis i simpatitzants per donar a conèixer les iniciatives que han de permetre eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya. Durant el mes d’abril es faran una cinquantena d’actes arreu del país, en els quals Òmnium espera mobilitzar els seus gairebé 50.000 socis. La presidenta d’Òmnium, Muriel Casals, ha participat en la trobada de Sants-Montjuïc de Barcelona, des d’on ha insistit que cal ‘tornar-se a mobilitzar’.

‘Amb el ‘Superdissabte‘ volem ampliar la mobilització per encomanar la il·lusió de construir un país millor a molts més catalans’, ha destacat la presidenta d’Òmnium. ‘Tenim opcions de guanyar la independència, però encara no ho tenim guanyat’, ha afegit Muriel Casals, que ha donat la benvinguda al ‘Superdissabte‘ de Sants-Montjuïc, a l’Escola Maristes i davant uns 80 assistents.

La presidenta d’Òmnium ha destacat que l’acte del 24 d’abril ‘Tornen les urnes. Tornem al carrer’ serà l’inici d’una campanya molt important, preludi d’unes eleccions municipals on el sobiranisme també ha de guanyar a les urnes.

En aquesta trobada Òmnium ha donat a conèixer la nova campanya de la societat civil; una iniciativa que té per objectiu eixamplar la base social a favor de la independència de Catalunya amb vista a les eleccions del 27S. També ha exposat altres projectes de mobilització com el ‘Catalan Weekend‘, en què es convida persones d’altres països europeus a Catalunya, del 25 al 28 de juny, per a conèixer el procés.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any