Sembra Llibres celebra el primer aniversari amb un concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura

  • A 'Totes les cançons parlen de tu' els dos músics fan una recorregut musical pels temes que van marcar la seva joventut

VilaWeb
Redacció
01.03.2015 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja fa un any que Joan Carles Girbés va posar en marxa l’editorial Sembra Llibres publicant la novel·la de Xavi Sarrià ‘Totes les cançons parlen de tu‘. Avui al vespre se celebra el primer aniversari de l’empresa amb un concert al teatre Micalet de València a càrrec del mateix Sarrià i de Feliu Ventura. L’espectacle es titula com el llibre, ‘Totes les cançons parlen de tu’ i manté un seguit de paral·lelismes amb la novel·la: serà un recorregut musical pels temes que van marcar la joventut dels dos músics.

Ventura i Sarrià cantaran algunes temes que ells mateixos han compost al llarg de la seva carrera musical i també altres cançons que apareixen esmentades en el llibre, com ara composicions de Kortatu o d’Ovidi Montllor. A més de per celebrar el primer any de vida de Sambra llibres aquest acte també servirà per celebrar la gran acollida que ha tingut la novel·la de Xavi Sarrià, que ja va per la sisena edició.

A la novel·la ‘Totes les cançons parlen de tu’ Xavi Sarrià se submergeix en la València dels anys noranta, una època en què es van viure les batalles socials, culturals i polítiques que en bona part expliquen la societat d’avui. Amb aquest teló de fons, el llibre s’endinsa en les ferides que s’obren durant la vereda iniciàtica. Una novel·la que, a partir dels seus protagonistes, ens fa reflexionar sobre les vivències i les absències que ens han fet qui som.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any