ERC veu el 9-N com la ‘primera volta’ de les plebiscitàries

  • Repartirà un milió de paperetes amb el sí-sí i prepara 500 actes de campanya

VilaWeb
ACN
23.10.2014 - 13:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tot i la insistència d’ERC a convocar eleccions, els republicans han decidit d’aparcar la qüestió fins que passi el 9 de novembre. Fonts del partit expliquen que la importància del 9-N serà clau per entendre el futur del procés sobiranista, encara que es tracti d’un procés participatiu i no pas d’una consulta. En una conferència de premsa, el secretari general adjunt del partit, Lluís Salvadó, ha definit el 9-N com la ‘primera volta’ de les properes eleccions al Parlament de Catalunya. 

Per això, ERC centrarà ara tots els esforços en aconseguir una mobilització massiva i ajornen el debat sobre l’avançament electoral, encara que Oriol Junqueras insistís sobre el tema en la reunió amb Artur Mas. 

En marxa la campanya pel 9-N

ERC ha presentat avui la campanya per al 9 de novembre. Segons que ha explicat Salvadó, repartiran un milió de paperetes amb el sí-sí i faran 500 actes de campanya, la majoria durant la setmana prèvia al 9-N. 

El diumenge 2 de novembre obriran formalment la campanya amb un acte a Barcelona i el dissabte dia 8, la tancaran a Girona. El president d’ERC, Oriol Junqueras, serà la cara visible dels republicans en els mítings més importants, acompanyat per la resta de dirigents del partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any