‘El zoo de vidre’ al Festival de Teatre de Manacor

  • Les produccions més destacades del país passen aquesta tardor pel festival · Avui i demà es pot veure un text de Tennessee Williams

VilaWeb
Redacció
18.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant tota la tardor Manacor fa un dels festivals de teatre més reconeguts de les illes. Pel teatre i l’auditori de la població hi passen algunes de les obres més exitoses del país i també s’hi presenten moltes produccions balears. Avui i demà s’hi podrà veure el ‘Zoo de vidre’, un clàssic de Tennessee Willams dirigit per Josep Maria Pou i protagonitzat per Miriam Iscla, Peter Vives i Dafnis Balduz.

 ‘El zoo de vidre’ va ser el primer èxit teatral del dramaturg Tennesse Williams i és una de les seves obres amb més contingut autobiogràfic. S’ambienta al sud dels Estats Units durant la Gran Depressió i la protagonista és una mare de família que busca un futur millor per als seus fills després de ser abandonada pel seu marit. Amanda és una dona frustrada i controladora i l’argument indaga en l’abisme existent entre el món que es vol veure i la realitat.

L’obra es representarà avui a les 20.00 i demà a les 19.00 al teatre de Manacor. És una producció del Grup Focus i es va estrenar la primavera passada al Teatre Goya de Barcelona sota la direcció de Josep Maria Pou. Míriam Iscla encapçala el repartiment interpretant el paper d’Amanda, la mare, i Dafnis Balduz i Meritxell Calvo són els fills. L’escriptor Emili Teixidor s’encarregà de la traducció del text al català.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any