Albiol es nega a lliurar l’acta del ple de la moció del 9-N

  • Badalona fa avui la Gigaenquesta amb dos mil voluntaris i Karmele Marchante

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
04.10.2014 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, no vol entregar l’acta del ple on es va aprovar la moció en favor de la convocatòria de la consulta del 9-N als regidors que avui aniran a l’acte unitari al Palau de la Generalitat. L’Associació de Municipis de Catalunya (AMC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha demanat a tots els representants dels ajuntaments que duguin aquesta acta perquè volen fer arribar totes les mocions a Rajoy i diversos càrrecs europeus i internacionals per demostrar el suport del món local al 9-N. Si Albiol no els permet de tenir l’acta, Badalona no podrà constar a la llista dels fins ara 916 municipis que ja l’han aprovat malgrat que es va aprovar amb el suport del PSC, CiU i ICV-EUiA.

Arrenca la campanya d’Ara és l’Hora a Badalona

Precisament a Badalona, avui a les deu del matí començarà la segona tongada de la Gigaenquesta amb més de dos mil voluntaris es distribuiran perla ciutat. Abans d’anar a fer el porta a porta, Karmele Marchante, l’escriptora Sílvia Soler i les presidentes d’Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Muriel Casals i Carme Forcadell, animaran a la participació.

La prova pilot de la Gigaenquesta es va fer el proppassat dimecres al vespre a Martorell, la ciutat escollida per acollir la prova pilot de la gigaenquesta, han trucat a uns vuit mil timbres en prop de dues hores. ‘Que ens pot obrir, si us plau? Som els voluntaris de la consulta del 9 de novembre. Venim a portar informació.’ Amb aquesta presentació, més de tres-cents voluntaris es presentaven a les cases, en la prova pilot de la Gigaenquesta de la campanya ‘Ara és l’hora’.

Gigaenquesta també a Girona

La Gigaenquesta arriba avui també a Girona, els voluntaris es trobaran al Pavelló de Fontajau. L’escriptor Josep Maria Fonalleras donarà el tret de sortida.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any