Verd Runner, un vídeo per a animar els docents de les Illes a reprendre la lluita

  • L'Assemblea de Docents convoca una reunió a final de mes per acordar les accions de l'inici de curs

VilaWeb
Redacció
18.08.2014 - 16:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Jo he vist coses que molts no creurien. Una manifestació verda de més de cent mil persones… L’esperança il·luminà la foscor de la Porta de Tannhäuser.’ Aquestes famoses frases adaptades de la pel·lícula Blade Runner obren el vídeo que ha fet l’Assemblea de Docents per cridar els mestres a la lluita de cara a l’inici del curs. De fet, l’entitat que mou la lluita contra els plans educatius i lingüístics del govern de José Ramón Bauzá ha convocat una assemblea el 29 d’agost a les sis d’horabaixa a l’Auditori de Porreres. ‘En aquesta assemblea oberta decidirem coses importants i és imprescindible que vingueu tots els que pugueu’, diu l’entitat en el comunicat.

El comunicat de l’Assemblea diu: ‘El curs que ve es preveu molt intens i ple de reptes. Ja sabeu que a l’Assemblea hem funcionat a base de comissions que es coordinen per dur endavant tot allò que decidim tots plegats a les assemblees generals. A mesura que ha anat passant el temps el volum de feina ha crescut, i cada vegada s’ha anat incorporant més gent, cadascú en aquell àmbit que més li ha cridat l’atenció o més l’estimulava.’

I afegeix: ‘Ara és el moment de reorganitzar-nos, d’incorporar més gent a la feina activa dins l’assemblea. Segur que molts de vosaltres teniu moltes coses a aportar i que la vostra tasca serà necessària per a avançar cap a una resolució satisfactòria del conflicte. Si teniu ganes de participar activament, no ho penseu pus: emplenau el qüestionari o enviau un correu i triau la comissió des d’on penseu que podeu treballar millor.
Tots i totes sóm necessaris. No ens podem permetre de no aportar el nostre granet d’arena a la lluita col·lectiva!’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any