L’organització de la V de la Diada treballa per resoldre problemes tècnics en les inscripcions

VilaWeb
Redacció
07.08.2014 - 16:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa tres setmanes que es van obrir les inscripcions a la V de la Diada que organitzen l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. Fins ara hi ha més de setanta mil inscrits, que ja tenen lloc en alguns dels trams de la Diagonal o de la Gran Via de Barcelona. La inscripció s’ha de fer per internet, omplint un formulari a la web de la campanya Ara és l’hora. Aquestes últimes hores, però, hi ha hagut problemes en el procés d’inscripció, concretament a l’hora de seleccionar el tram.

A Twitter hi ha hagut alguna gent que ha fet saber que tenia aquest problema, o bé algun altre relacionat amb el procés d’inscripció.

Heus-ne ací un exemple, expressat per l’economista Xavier Sala i Martín:

Per seleccionar el tram al qual es vol anar, cal clicar damunt el mapa que s’obre, un cop omplertes les dades del participant o dels participants, i triar el tram de la V desitjat.

En aquest punt s’ha detectat, en algunes ocasions, un problema tècnic que no permet seleccionar alguns trams. Els responsables de l’organització treballen per solucionar-lo al més aviat possible i expliquen que aquesta mateixa setmana ja hauria de quedar solucionat.

Per trobar respostes a tots els dubtes i preguntes sobre les inscripcions a la V, vegeu aquest article: Com es fa la inscripció a la V de la Diada?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any