El Mundo, escandalitzat per les estelades en el concert de Sant Esteve

  • La Vanguardia ho esmenta només en un peu de foto a l'edició electrònica

VilaWeb
Redacció
27.12.2013 - 08:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Testimonis presencials del que va passar aquest dijous van assegurar a El Mundo que, en aquesta edició, hi va haver moltíssimes més ensenyes sobiranistes [que no l’any passat], es va cridar independència moltes més vegades i, en ple èxtasi, es va entonar dues vegades el ‘Cant de la Senyera’, diu avui el diari dirigit per Pedro J. Ramírez sobre el concert de Sant Esteve d’ahir al Palau de la Música. El Mundo destaca la notícia tant en la portada en paper com en l’edició digital, amb el titular: ‘Mas presideix un concert de l’Orfeó que deriva en una apoteosi de la independència’.

El diari destaca la presència del president de la Generalitat: ‘Sota l’atenta mirada d’Artur Mas, l’auditori es va transformar en una apoteosi de les aspiracions sobiranistes catalanes quan es va entonar l’himne, una melodia de Lluís Millet (avantpassat d’un dels principals encausats del cas Palau, Fèlix Millet) sobre un poema de Joan Maragall (avantpassat dels polítics Pasqual i Millet).

I encara destaca que les imatges de l’acte van ser difosos a Twitter per Junqueras, Marta Rovira, Xavier Trias, Núria de Gispert, Ramon Tremosa i Carod Rovira, entre més.

Mentrestant La Vanguardia ha optat per publicar només un curt article on no fa cap referència a la vessant política del concert. En el peu de foto, però, diu que hi van haver estelades. 

VÍDEO: El sí a la independència i les estelades llueixen en el concert de Sant Esteve

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any