El moviment 12-O també utilitza Els Pets

  • Dóna la benvinguda als manifestants a Plaça de Catalunya amb el 'Bon dia'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.10.2013 - 11:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després d’haver utilitzat sense permís la imatge d’Andrés Iniesta, del grup Estopa i de Pau Gasol, el moviment 12-O ha utilitzat una de les cançons més cèlebres d’Els Pets, ‘Bon dia’, per a donar la benvinguda als manifestants que s’apleguen aquest migdia a la plaça de Catalunya en defensa de la unitat d’Espanya. Hi ha força gent que era aquest matí, al voltant de les 11.00, que s’ha extranyat de sentir la cançó del grup, que sempre ha demostrat el seu independentisme. En l’última entrevista amb Els Pets a VilaWeb, publicada fa tot just una setmana, Joan Reig i Lluís Gavaldà reflexionaven justament sobre el component polític de les seves cançons

En un comentari a Twitter i Facebook, Els Pets han manifestat de seguida el seu enuig: ‘Des d’aquí volem fer palesa la nostra indignació per haver esta utilitzats com a banda sonora a una manifestació que suposa tot el contrari al que nosaltres creiem i defensem. Avui no tenim res a celebrar’.


Aquesta nit passada, Pau Gasol ha denunciat per Twitter haver estat utilitzat pel moviment 12-O, en el vídeo promocional de la concentració de Plaça Catalunya.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any