Camacho tanca files amb Rajoy pel cas Bárcenas

  • La presidenta del PP català diu que no es pot posar al mateix nivell la paraula de Rajoy i la de Bárcenas

VilaWeb
ACN
15.07.2013 - 11:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha defensat avui el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, arran de la publicació dels missatges amb l’ex-tresorer del partit Luís Bárcenas i el presumpte pacte que els advocats havien ofert a l’encausat perquè no parlés. Camacho ha dit que no es podia posar en el mateix nivell ‘la paraula de Rajoy i la d’un encausat’.

La cúpula del PPC ha tancat files amb Rajoy i no vol ni una ombra de dubte sobre això. ‘El PP està amb el seu president, del qual defenso la seva honorabilitat, honradesa, fermesa i honestedat’, ha dit Camacho. Ha considerat que els SMS que s’han fet públics entre Rajoy i Bárcenas només ‘demostren que són l’intent d’un xantatge’ al president del govern espanyol i ‘una altra trama organitzada per Bárcenas per desviar l’atenció del seu procés penal’.

I considera que no és necessari demanar més detalls ni compareixences de Rajoy al Congrés dels Diputats o en roda de premsa. ‘El president ha donat sempre explicacions i ho seguirà fent com fins ara’, ha dit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any