El PP d’Altafulla compara l’Assemblea Nacional Catalana amb els nazis

  • Penja una foto a Facebook en què acusa l'independentisme de ser una 'màfia' i 'adoctrinar els fills en l'odi a Espanya'

VilaWeb
Redacció
02.07.2013 - 08:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’espanyolisme ha tornat a equiparar el procés sobiranista amb el nazisme. Aquest cop ha estat el Partit Popular d’Altafulla, que ha penjat a Facebook una imatge amb dues fotografies: una de parlamentaris nazis amb el braç alçat i, al costat, l’acte de constitució de l’Assemblea Nacional Catalana, i el text ‘Si no trobeu les set diferències no us amoïneu, és que no existeixen’. 

En aquest mateix perfil de Facebook el PP d’Altafulla anima la gent a compartir la imatge ‘perquè s’assabenti la resta d’Espanya que aquesta gentussa són una minoria que pretén que la resta dels espanyols ens rebutgin a tots els catalans’. Titlla l’ANC de ‘màfia que vol imposar un pensament únic’ i continua: ‘tal com va passar a Alemanya enganyen la gent prometent ‘El Dorado’ aprofitant de manera covarda la difícil situació social i econòmica, fent servir mitjans que sufraguem tots, col·legis i institucions educatives, per adoctrinar en l’odi a Espanya els nostres fills’. 

No és pas el primer cop que algun partit o dirigent polític espanyol compara l’independentisme i el procés sobiranista actual amb el nazisme. Dirigents del PSOE com Juan Carlos Rodríguez Ibarra, José Bono o Marcelino Iglesias també han comparat Artur Mas i el procés català amb Hitler i l’Alemanya nazi. I Telemadrid també va emetre un reportatge del qual no s’ha disculpat comparant el catalanisme amb el nazisme i l’estalinisme.  

Informació relacionada: 

Comparar Catalunya amb el nazisme i quedar-se tan tranquil

L’autora del reportatge de Telemadrid s’hi referma

La comunitat jueva de Catalunya, contra l’ús banalitzador del nazisme

Vicent Partal: Ja n’hi ha prou d’aquesta comparació amb els nazis…

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any