Veïns de Castelló de Rugat i pobles veïns es concentren contra l’eliminació de l’ambulància

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
02.03.2013 - 18:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Unes 300 persones, segons fonts dels convocants, s’han reunit aquest migdia de dissabte a la concentració convocada a Castelló de Rugat per protestar contra la supressió de l’ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) que prestava el servei a la població i als pobles d’Aielo de Rugat, Beniatjar, Benicolet, Montitxelvo, Otos, Terrateig, el Ràfol de Salem, Rugat i Salem. La protesta havia estat convocada la setmana passada, abans que es confirmara que la Conselleria de Sanitat eliminaria la presència d’aquesta ambulància a Castelló de Rugat. La ‘reorganització’ de mitjans ha afectat també l’Olleria, on des de divendres el SVB hi és present només dotze hores.

En la concentració s’ha llegit un manifest molt crític amb la decisió i amb la política del Partit Popular, que en el cas de la sanitat, han afirmat que posa en perill la vida de les persones en convertir-la en un negoci.

La protesta tenia el suport del PSPV-PSOE, de la Unió de Llauradors i Ramaders, i del col·lectiu Greixers, que ha fet circular també un document en què carrega contra la política del Partit Popular.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any