L’himne de la Revolució dels Clavells interromp una intervenció del primer ministre portuguès

  • Ha estat una acció de la plataforma 'Que se'n vagi la troica' per protestar per la gestió del govern i de les institucions financeres internacionals a Portugal

VilaWeb
Redacció
15.02.2013 - 18:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer ministre portuguès, Pedro Passos Coelho, ha estat interromput aquest matí en una sessió plenària de l’assemblea amb el cant de Grândola Vila Morena‘, l’himne de la Revolució dels Clavells. Ha estat una acció de la plataforma ‘Que se lixe a troika‘ (Que se’n vagi la troica), que prepara una gran mobilització el 2 de març contra la intervenció del Fons Monetari Internacional, el Banc Central Europeu i la Comissió Europea en els afers interns i els pressupostos de Portugal.

La plataforma ha justificat l’acció per la voluntat de traslladar a l’assemblea de diputats ‘el descontentament generalitzat que hi ha al carrer davant la situació inadmissible que el govern i la troica deixaran al país’. Uns quaranta membres de la plataforma ha assistit a la tribuna del públic a la sessió quinzenal de l’assemblea de diputats i ha entonat la famosa cançó quan ha començat la intervenció de Passos Coelho.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any