Ofereixen 87,5 milions per l’aeroport de Castelló

  • La resta fins els 200 milions que va anunciar el president d'Aerocas anirien per a l'ampliació de la infraestructura i altres inversions

VilaWeb
Redacció
29.01.2013 - 17:41

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Diputació de Castelló ha concretat que l’oferta per l’aeroport de Castelló ascendeix a 87,5 milions dels 200 anunciats pel president de la gestora Aerocas, Carlos Fabra. Així ho ha confirmat el diputat del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) a la corporació, Enric Nomdedéu, després de rebre la contestació per escrit del president de la Diputació, Javier Moliner.

En una pregunta adreçada al president de la corporació provincial, el diputat Enric Nomdedéu reclamava conèixer quina quantitat dels 200 milions anunciats corresponia a la compra de l’aeroport i quina a inversions complementàries. La inversió total en l’aerport de Castelló s’estima en 155 milions d’euros, segons Nomdedéu.

La societat pública Aerocas va fer públic fa unes setmanes a través del seu president, Carlos Fabra, l’oferta de 200 milions per la compra de l’aeroport de Castelló. L’oferta de compra incloïa sense especificar en quines quantitats l’aeroport i les inversions en el seu entorn.

L’aeroport és propietat de societat pública Aerocas –formada al 98% per la Generalitat Valenciana i el 2% per la Diputació de Castelló. L’expresident de la corporació provincial, Carlos Fabra, presideix des de la seva fundació la societat que controla aquesta polèmica infraestructura, inaugurada ara farà dos anys i encara sense acollir cap vol.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any