Navarro vol que CiU i ERC ‘rebaixin el contingut’ de la declaració sobiranista

VilaWeb
Redacció
14.01.2013 - 11:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat a CiU i ERC ‘rebaixar el contingut i canviar les formes’ de la declaració sobiranista si volen tenir el suport dels socialistes catalans per aprovar el document en el primer ple ordinari de la legislatura al Parlament.

En declaracions a TV3 recollides per Europa Press, ha dit que en això està d’acord amb el dirigent d’Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, que ahir demanava que es comencés de nou a redactar la declaració.

‘El procediment ha estat absolutament equivocat, ha començat molt malament’, ha dit Navarro, que troba que s’hauria de fer una reunió entre tots els partits que avalin el dret de decidir a través d’una consulta.

Navarro diu que el document té ‘poca qualitat democràtica’ perquè, al seu parer, planteja directament la independència en comptes d’una consulta, sense donar per fet que el ‘sí’ és l’única o la millor resposta que poden donar els catalans a aquest procés. ‘No podem dir que volem un nou estat quan la gent encara no s’hi ha pronunciat. O defensem la consulta, o defensem la independència’, ha dit el dirigent del PSC.

Informació relacionada:

ICV i la CUP ja negocien per tancar una declaració de sobirania

La declaració, vista pels altres partits sobiranistes

Duran vol ‘començar de nou’ la declaració de sobirania

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any