2203 lectors ja són membres de +VilaWeb. I tu?

  • La comunitat de lectors que donen suport, econòmic i informatiu, són la base del creixement i la independència de VilaWeb

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.12.2012 - 20:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest trimestre VilaWeb ha consolidat el seu liderat a la xarxa, obtenint els millors resultats de la història pel que fa a nombre de lectors i un ressò molt important pel que fa als temes publicats. A aquest èxit ha contribuït sobretot la comunitat de lectors agrupada al voltant de +VilaWeb, que és la base del projecte, junt amb la professionalitat de la redacció.

En l’Assemblea de Lectors es va fer pública la xifra de 2133 persones que ja han decidit contribuir de forma voluntària al sosteniment de VilaWeb aportant la seva quota de membres, en les diverses modalitats possibles. El seu suport es concreta també en l’ajut permanent que donen a la redacció a través de les consultes de temes pel correu electrònic diari i altres formes de participació, com és molt especialment el programa ‘Implicats‘ de VilaWeb TV.

VilaWeb, però, vol arribar als cinc mil subscriptors perquè aquesta xifra permetria fer front amb garanties a un creixement programat que considerem necessari en el moment que viu el país. És per això que hem decidit iniciar una nova campanya de captació de lectors que us demana simplement si ens voleu ajudar. Si voleu contribuir a que una veu tan clara com la que és VilaWeb es faci encara més gran i ressoni més potent. 

Aquí i aquí podeu saber més del que significa ser membres de +VilaWeb (també en aquest editorial del director del diari) i aquí podeu donar-vos d’alta, si ho cregueu oportú.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any