Celebrada la Primera Assemblea de Lectors de VilaWeb

  • Membres de +VilaWeb debaten el futur del diari a la redacció i també presencialment des de quatre continents

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.12.2012 - 14:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una trentena de membres de +VilaWeb presents a la redacció de Barcelona i uns altres tants que han participat presencialment des de ciutats situades en quatre continents però sobretot des del País Valencià han format avui la Primera Assemblea de Lectors de VilaWeb. La xifra de lectors de VilaWeb que s’han compromès en alguna de les versions de +VilaWeb ja és de 2.133.

L’Assemblea, que tindrà caràcter anual, ha analitzat la marxa dels diaris i els seus projectes i ha fet recomanacions i propostes als seus directors. En el nom d’aquests han pres la paraula l’editora Assumpció Maresma, el director Vicent Partal i el director d’Innovació i de VilaWeb Labs Pep Buades. Tots tres han explicat en detall la situació de la publicació i de l’empresa que la sostè i han anunciat els plans per al pròxim anys, que inclouen una millora dels serveis de +VilaWeb, amb l’objectiu d’acostar-se als 5.000 membres.

Els assistents a l’Assemblea han pogut durant més de dues hores preguntar i opinar sobre qualsevol aspecte relacionat amb el diari i així s’han ofert idees de noves seccions o formes de pagament, s’ha demanat una millora del sistema editorial dels blocs, s’ha discutit el perquè VilaWeb no permet comentaris dels lectors a les notícies o la possiblitat de més material informatiu valencià i s’ha insistit en la necessitat de reforçar la presència en els mòbils o augmentar el nombre d’opinions del diari.

Totes les propostes i suggeriments seran tractats en una nova eina de relació social entre els membres de +VilaWeb que s’activarà aviat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any