Un piquet de més de 100 persones recorre la ciutat

  • El piquet unitari de Sabadell Lluitant ha tallat la cruïlla de Ronda Ponent amb carretera de Barcelona durant mitja hora i ha seguit la marxa 'trobant-ho pràcticament tot tancat'

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
14.11.2012 - 11:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Unes 150 persones s’han manifestat en un piquet unitari organitzat per Sabadell Lluitant tallant carrers al crit de ‘Vaga General’. A les 8.30h del matí el piquet ha tallat l’entrada a l’autopista de Sabadell centre durant mitja hora i sense incidents. Més de deu furgones de Mossos d’Esquadra han seguit la manifestació i diversos agents han estat tota la marxa gravant en vídeo i fent fotografies als manifestants. Una patrulla ha retingut i identificat un jove membre del piquet que finalment ha pogut seguir a la manifestació que ha transcorregut fins el Corte Inglés amb tranquil·litat però amb una forta presència policial. En el seu recorregut, la marxa ha assenyalat especialment entitats bancàries i els sindicats CCOO i UGT com a corresponsables de la situació actual. El piquet ha finalitzat a l’Eix Macià on ha tallat l’avinguda i aglutina els diversos blocs que han sortit d’altres punts de la ciutat, com el format per les assemblees d’institut que comfirmen el seguiment pràcticament total a secundària.

100% de seguiment a la vaga de SMATSA i SEMATSA

Un piquet de treballadors d’ambdues empreses dels serveis municipals de neteja amb el suport de la CGT han assegurat el tacament complet de SMATSA i SEMATSA i s’han dirigit a les oficines del Grup Vendex a primera hora del matí. Treballadores de SEMATSA posen de manifest, un cop més, la ‘sistemàtica vulneració dels drets laborals’ i denúncien la complicitat de l’Ajuntament enfront les últimes retallades. ‘Un ERE que, casualment, ha estat plantejat per un representant de CCOO’ expliquen les treballadores organitzades amb la CGT en un comunicat. Veure notícia relacionada amb el conflicte.

Piquets nocturns

La ciutat ha començat la jornada de Vaga General amb més de 20 entitats bancàries tancades, amb pintades d”assassins’ i de denúncia contra ‘la dictadura dels mercats’. També altres comerços, com l’hotel Urpi o diversos Mercadona, han iniciat el dia amb les portes tancades. La passada nit la policia municipal va efectuar diverses identificacions de persones que estaven encartellant en suport a la vaga.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any