Fernández Vara reclama ‘el retorn’ de 150.000 extremenys si Catalunya s’independitza

  • L'ex-president d'Extremadura i dirigent del PSOE extremeny ho ha dit en el seu bloc

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.09.2012 - 14:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-president d’Extremadura i secretari general del PSOE en aquesta comunitat, Guillermo Fernández Vara, demana que Catalunya ‘retorni’ 150.000 extremenys. Referint-se al procés cap a l’autodeterminació començat per Mas, el dirigent socialista diu: ‘Si algun dia aconsegueix el seu objectiu, caldrà que abans retorni el que es va emportar fa trenta o quaranta anys. No em refereixo a riqueses materials, sinó a éssers humans. 150.000 persones que ens van ser sostretes, més els seus fills i els seus néts’. Fernández Vara ho ha escrit en un apunt al seu bloc.

I encara ha afegit: ‘Van néixer a Espanya, en una part de l’anomenada Extremadura que no els podia alimentar perquè algú així ho va decidir. I se’n van anar a una altra part d’Espanya, Catalunya, perquè el mateix així ho va decidir. Quan arribi el moment, si us plau, que ens els tornin’.

A migdia, el bloc ha deixat de funcionar bé. Tot amb tot, podeu veure en aquesta captura de pantalla l’article que ha escrit el dirigent socialista extremeny.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any