Google afegeix informació del metro i l’autobús de Barcelona i València als seus mapes

VilaWeb
Redacció
16.08.2012 - 19:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Google Maps ha incorporat l’horari del transport públic de més d’un milió de parades i estacions d’unes cinc-centes ciutats de tot el món, entre les quals hi ha Barcelona i València. Gràcies a aquest servei, els usuaris poden consultar l’horari del servei de les línies d’autobús i metro.

En el cas de Barcelona, no apareix informació de trens ni de Ferrocarrils de la Generalitat.

També s’han afegit millores, diu Google al seu bloc, en la visualització de les línies de bus, tren i metro per a les zones on hi ha més concentració de tota mena de transport públic: ‘Hem actualitzat la pàgina de les estacions per a mostrar els horaris de sortida, les línies que passen per cada estació i la distància amb les parades properes.’

‘última versió de Google Maps també inclou informació sobre tarifes de transport i estacions properes, delimita la regió de recerca per ciutat o codi postal i permet crear un banc de dades amb els indrets on l’usuari ja ha estat.

Coincidint amb l’anunci, Google ha llançat la versió 6.10 de l’aplicació específica per a Android, ja disponible gratuïtament a Google Play.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any