Primera sessió amb convidat

  • El dijous 21 de juny, en Roger Costa-Pau va encetar a l'Espai VilaWeb el cicle de 'Sessions amb convidat' que organitza el grup de poesia 'Reversos'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
27.06.2012 - 12:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El poeta Roger Costa-Pau és també crític, assagista, dramaturg i director literari a l’Editorial Llibres del Segle; rapsode, curador del Festival de Poesia de Girona i de les Jornades Ara Poesia de la Casa de Cultura. Té obra esparsa publicada en diverses revistes i reculls poètics i és autor dels poemaris: ‘Perquè res no ha estat maleït’, premi de creació poètica de Paiporta el 2002; ‘En el llarg fendir en la nit’, publicat el 2004, ‘I ser d’on no sóc’ el 2007 i ‘I en qui, l’ofec?’, Premi Joan Teixidor el 2008. La seva darrera obra, ‘Pell Cavada’, apareixerà en els propers mesos.

A partir del llibre de haikus, ‘I en qui l’ofec?’, analitzant alguna de les composicions, va parlar de la seva poesia; del contacte íntim entre el paisatge interior i l’exterior, de sensualitat, de contenció, d’enigmes, naturalesa i emocions. Un diàleg obert entre lectors i poeta, summament enriquidor, un plaer pels amants de la cultura i els sentits.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any