Segon any de la Copa CEPU per a Prebenjamí i Benjamí

  • Es va celebrar a Bellvís

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
09.06.2012 - 21:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Club Esportiu Pla d’Urgell (CEPU) va organitzar la setmana passada la II Copa CEPU a Bellvís. Durant dos dies més de 300 joves esportistes d’Andorra, Catalunya i l’Aragó van competir integrats en 28 equips.

Han estat dos dies plens de futbol i esportivitat, on més de 300 nens i nenes de 28 equips de Lleida, Barcelona, Osca i Andorra, han competit per fer-se amb el primer lloc i aixecar el trofeu patrocinat pel Càmping Prades.

Dissabte ho van fer els de categoria Prebenjamí, amb setze equips en competició. L’EFU fou el campió en el grup de prebenjamins de segon any, mentre que el Mig Segrià va aconseguir la primera posició en el grup de prebenjamins de primer any.

Diumenge fou el torn dels dotze equips de la categoria Benjamí: la victòria fou per l’Igualada en el grup de Benjamí de segon any i el Guissona en el grup de Benjamí de primer any.

El lliurament de premis, amb el primer trofeu patrocinat per Càmping Prades, va anar a càrrec de Rosa Pujol, vicepresidenta de l’IEI, acompanyada de representants polítics de tots els pobles que formen el CEPU: Golmés, Mollerussa, Bellvís, el Palau d’Anglesola, el Poal, Bell-lloc d’Urgell i Sidamon.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any