Oltra llueix una samarreta amb codi QR per evitar la censura de Cotino

  • La samarreta porta codificat el missatge 'Contra la brutalitat policial, #primaveravalenciana'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 14:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La diputada de Compromís Mònica Oltra ha tornat avui a les corts després de l’expulsió de la setmana passada, i ho ha fet lluint una samarreta amb el missatge ‘contra la brutalitat policial’ i l’etiqueta #primaveravalenciana. Però en aquest cas el missatge anava xifrat amb el codi QR, que només es pot llegir amb dispositius com els smartphones. ‘Potser així és més decorós’, ha dit Oltra, que s’ha empescat aquesta idea per evitar que el president de la cambra, Juan Cotino, li pogués dir res.

Camps reapareix a les Corts, set mesos després

L’ex-president de la Generalitat, Francisco Camps, s’ha presentat avui al ple ordinari de les Corts Valencianes, on és diputat, després de set mesos d’absència. El d’avui és el segon ple que se celebra després de l’absolució de Camps per part del jurat popular, però l’ex-president no va assistir al ple de la setmana passada perquè s’havia agafat ‘uns dies per descansar’.

Camps ha dit als periodistes que se sentia content de ‘tenir l’oportunitat de tornar a casa, a l’hemicicle, a gaudir del debat, les votacions i les discussions, i totes les coses que preocupen la Comunitat Valenciana’.

L’ex-cap del Consell ha estat rebut amb abraçades per part dels seus companys de partit en la reunió del grup parlamentari. Més tard ha entrat a l’hemicicle i ha saludat Ricardo Costa, amb qui va seure al banc dels acusats pel cas dels vestits, Alfonso Rus i Trinidad Miró. En aquest cas, els diputats del PP no l’han aplaudit pas.

Camps va dimitir com a president de la Generalitat el 20 de juliol després de ser encausat en la branca valenciana del cas Gürtel. Tot i que no havia renunciat pas al seu escó, avui és el primer cop que assisteix a les Corts des de la presa de possessió del seu successor, Alberto Fabra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any