La tertúlia proscrita

La Pobla del Duc decideix en referèndum canviar les dates de les festes

  • Es traslladen al cap de setmana

VilaWeb
Redacció
06.02.2012 - 00:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una consulta popular celebrada el darrer cap de setmana de gener va decidir traslladar al darrer cap de setmana complet d’agost i al primer de setembre les festes patronals de la localitat i les de moros i crisrtians. En la votació hi van participar 838 veïns del poble, amb el resultat de 635 vots a favor del canvi, 180 vots en contra, 18 abstencions, 3 vots blancs i 2 vots nuls.

La consulta proposava canviar les festes patronals a l’últim cap de setmana complet d’agost, quan es realitzaria la presentació del festers i la desfilada de moros i cristians; i al primaer cap de setmana de setembre la celebració de l’Aurora, el Crist de l’Empar i Sant Blai. Hi van pocer votar els empadronats a la Pobla i els nascuts al municipi.

Una comissió proposada des de la regidoria de Festes ha organitzat la consulta arran del debat creat a la localitat sobre la conveniència de passar al cap de setmana les celebracions que tenien lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre, amb la intenció d’ajustar-se a la realitat socioeconòmica actual.

Enllaços
Array

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any