Barça i Espanyol es juguen la Copa Catalunya

  • Ahir van vèncer el Girona (2-1) i el Nàstic (2-1) a les semifinals

VilaWeb
Redacció
09.08.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un Barça format amb jugadors del filial i prou i l’Espanyol són els finalistes de la 22a Copa Catalunya, després de guanyar les semifinals ahir al vespre. Els blanc-blaus van vèncer el Nàstic de Tarragona (2-1), gràcies a dos gols d’Osvaldo. I els blau-grana van derrotar el Girona FC (2-1). Els dos semifinalistes jugaran la final a Tarragona, avui a les 21.45: el Barça jugarà sense cap jugador del primer equip i l’Espanyol, amb moltes baixes.

 

Són els dos equips de primera divisió que han arribat a la final de la Copa Catalunya. El Nou Estadi, amb capacitat per a 16.600 espectadors, rebrà un Barça mig pendent del clàssic de Supercopa contra el Reial Madrid i sense cap jugador del primer equip; un Barça que provarà de guanyar aquest campionat (que ja ha guanyat sis vegades), després de quatre anys de no fer-ho. L’equip, que com ahir dirigirà Eusebio i no Josep Guardiola, comptarà amb vint jugadors del planter.

L’Espanyol comptarà amb vint-i-un, entre els quals el gruix del primer equip. Tot i amb això, no podrà comptar amb Álvaro ni Amat, que són al Mundial Sub-20 de Colòmbia, ni amb Luna, que encara no n’ha tornat, ni amb Albín, Dátolo i Mattioni, que encara continuen amb molèsties.

Un record per a Dani Jarque

Els afeccionats de l’Espanyol van recordar ahir el capità del primer equip Dani Jarque, mort fa dos anys d’un atac de cor. Molts seguidors s’acostaren a la porta 21 de l’estadi de Cornellà-el Prat per recordar-lo. En aquests dos anys, a cada partit, hi ha hagut una ovació en record de Jarque al minut 21.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any