Es mor Dani Jarque, capità de l’Espanyol, d’un atac de cor

  • Tenia vint-i-sis anys · L'equip es trobava a Florència durant l'estada de pretemporada

VilaWeb
Redacció
08.08.2009 - 22:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El capità del club de futbol Espanyol, Dani Jarque, s’ha mort aquesta tarda d’un atac de cor. El futbolista era a Itàlia, on l’equip es troba fent l’estada de pretemporada. Un dels seus companys, Ferran Corominas, l’ha trobat inconscient a l’habitació de l’hotel de Florència. Tot i que ha estat traslladat a un hospital, ha estat impossible de reanimar-lo. El defensa català, de vint-i-sis anys, havia estat designat capità de l’Espanyol aquesta pretemporada, com a substitut de Raül Tamudo.El club ha penjat el següent comunicat a la web: ‘Aquesta tarda ha caigut una desgràcia sobre l’Espanyol i la família de Dani Jarque. El jugador blanc-i-blau ha mort a causa d’una asistòlia en el Centre Tècnic Federal de la FIGC. El doctor Cervera ha practicat al jugador el protocol RCP i s’ha fet ús del desfibril·lador, que ha confirmat que es tractava d’una asistòlia no desfibril·lable. Als pocs minuts, ha arribat la primera ambulància dels serveis d’urgències de Florència, que han realitzat un nou intent amb el desfibril·lador, que ha tornat a constatar una asistòlia no desfibril·lable. Els serveis mèdics han seguit amb el protocol de RCP, administrant adrenalina i atropina durant una hora, però el cor del jugador no ha reaccionat, per la qual cosa finalment s’ha determinat la seva mort. El RCD Espanyol, trencat també pel dolor, vol posar-se a l’absoluta disposició de la família del nostre capità Dani Jarque, a qui fa arribar l’abraçada més sentida.’ Segurament per la quantitat de visites que deu rebre des que s’ha sabut la tràgica notícia, la web té en alguns moments problemes per a carregar-se.

Nascut a Barcelona el 1983, des dels dotze anys jugava a l’Espanyol, amb el qual va debutar en el primer equip l’any 2002, i havia de ser pare el mes que ve. En el seu palmarès, hi figuren una Copa (2006) i el subcampionat de la Copa de la UEFA (2007), a més de ser campió d’Europa sub19 (2992).

L’Espanyol, que havia de disputar un partit amistós demà contra el Bolonya, ha suspès immediatament la ronda per Itàlia per tal de poder tornar al més aviat possible a Barcelona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any