Commoció en el món de la música per la mort d’Amy Winehouse

  • La van trobar morta ahir a casa seva · No se sap la cusa de la mort · La polèmica cantant havia tingut problemes amb les drogues i amb l'alcohol

VilaWeb
Redacció
24.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cantant Amy Winehouse, de 27 anys, la van trobada morta ahir a casa seva, a Londres. Ara per ara no se saben pas les causes de la mort de la cèlebre cantant, guanyadora de nombrosos premis Grammy. Winehouse havia estat una cantant polèmica, amb molts problemes amb les drogues i l’alcohol, i va haver d’interrompre l’última ronda de concerts després d’aparèixer beguda dalt de l’escenari en un concert a Belgrad (vídeo). La seva mort ha causat una gran commoció en el món de la música.

Winehouse era coneguda pel seu estil eclèctic, amb barreja de diferents estils com el soul, el jazz, Rythm & Blues, el rock & roll i l’ska. El seu primer àlbum, ‘Frank’ el 2003, va ser molt aplaudit a Anglaterra, on va ser nominada pels premis Mericury Prize. El seu segon àlbum, ‘Back to Black’, publicat l’any 2006, la va projectar a la fama amb sis nominacions als Premis Grammy, de les quals en va guanyar cinc, una fita mai aconseguida per una dona.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any