El moviment del 15-M s’instal·la a Ontinyent

  • Primera nit al Parc del Mestre Ferrero

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
21.05.2011 - 12:04

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

A les 12 del migdia de dissabte hi ha prevista la celebració d’una assemblea ciutadana convocada pels assistents a la concentració que ahir divendres va tindre lloc a la plaça Major d’Ontinyent, a què més d’un centenar de persones va assistir amb la intenció de seguir el moviment iniciat el passat 15 de maig.

A més de la celebració d’aquesta assemblea, els participants van acordar de constituir un campament base al Parc del Mestre Ferrero que servirà de lloc de trobada i reunió. Anit mateix ja s’hi va quedar gent a fer nit. Després de l’assemblea, i d’un dinar ‘de reflexió’, a les 17 h se’n farà una altra del moviment ‘Cremat sense fils’, i a les 19 h s’ha convocat  una cassolada per fer visible el campament. La cassolada es repetirà cada nit a les 21h.

Els activistes, organitzats en comissions, es proposen crear un ‘banc de temps’ en què les persones mantiguen una relació no monetària d’intercanvi de tasques. També han indicat que assumeixen les reivindicacions bàsiques del moviment: eliminació dels privilegis de la classe política, accions a favor del treball i l’habitatge dignes, serveis públics de qualitat, nova regulació de les entitats financeres, redistribució de la renda i les depeses, reforma constitucional per garantir una democràcia real, i recuperar les llibertats ciutadanes i la democràcia participativa.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any