Divisió en el TSJ en l’última sentència condemnatòria contra Acció Cultural

  • La Plataforma Sense Senyal porta la protesta pel tancament de TV3 a la 'mascletà' de València

VilaWeb
Redacció
10.03.2011 - 17:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Acció Cultural ha rebut la notificació de la sentència (pdf) del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià, del 10 de febrer, que ratifica les sancions i el tancament de repetidors. Ara, a diferència de sentències anteriors, aquesta evidencia una certa divisió dins del TSJ; alguns dels vots particulars demanen l’anul·lació de les multes i de l’ordre del tancament.

Els magistrats es basen en que hi ha falta de tipicitat dels fets que es consideren objecte d’infracció en les resolucions impugnades; no està determinada la competència de la Generalitat i aquesta és com a mínim controvertida i que la sanció imposada és desproporcionada i arbitrària

La protesta contra el tancament de TV3, a la ‘mascletà’ de València

La Plataforma Sense Senyal, que en les darreres setmanes ha convocat diverses convocatòries per les emissions de TV3 al País Valencià, ha fet una acció de protesta aquest migdia a la plaça de l’Ajuntament de València amb motiu de la ‘mascletà’ de falles. Els activistes de la Plataforma han desplegat una pancarta de vint metres quadrats amb el lema ‘Volem TV3’ durant el decurs de l’espectacle pirotècnic faller.

És una més de les accions de protesta que hi ha hagut i que hi haurà aquest pròxims dies arreu del País Valencià pel restabliment de les emissions dels canals de Televisió de Catalunya al País Valencià, interrompudes fa més de vint dies per causa de l’assetjament legal i econòmic del govern valencià a Acció Cultural del País Valencià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any