L’Ajuntament de Torelló dóna suport a les emissions de TV3 al País Valencià

VilaWeb
Redacció
01.03.2011 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ple de l’Ajuntament de Torelló es va reunir, dilluns al vespre, per celebrar la sessió ordinària corresponent al mes de febrer. Va ser una sessió bàsicament de tràmit, en la qual va destacar l’aprovació per unanimitat d’una moció, presentada pel grup municipal d’ERC, de suport a Acció Cultural del País Valencià i a l’arribada de les emissions de TV3 al País Valencià.

Aquesta moció va prosperar després que els grups municipals acceptessin d’introduir-hi un afegitó, proposat per ICV-CdG, en el sentit d’emplaçar el govern de l’Estat a tramitar la Iniciativa Legislativa Popular, ‘Televisió sense fronteres’.

Entre la resta de punts aprovats, hi havia l’adhesió al conveni de model integrat d’atenció al ciutadà en l’àmbit territorial de Catalunya, entre el Ministeri d’Administracions Públiques i el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya; la delegació de la competència per la classificació de les ofertes i adjudicació del contracte d’obres del projecte constructiu per a la defensa del marge esquerre del riu Ter a la zona industrial de Matabosch- pont de Conanglell; i diferents punts de naturalesa financera. Finalment, es va fer l’acceptació de les ajudes i normativa d’aprovació del projecte i d’existència de la consignació pressupostària per a l’obra inclosa en el PUOSC 2009 titulada rehabilitació de l’edifici de la casa de la vila, coberta i façanes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any