Acció Cultural agraeix el suport que està rebent pel tancament de TV3 i crida els castellonencs a participar en la manifestació d’aquest dissabte.

  • El seu delegat diu que “convidem a participar en aquesta convocatòria a totes les persones que l’any 1989 es van manifestar en favor de TV3 i la llibertat d’expressió, inclosos els dirigents del PP, com qui va ser alcalde de la ciutat, José Luís Gimeno, que anaven en la capçalera”.

VilaWeb
Redacció
23.02.2011 - 12:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El delegat a Castelló d’Acció Cultural, ha agraït “les innombrables mostres de suport que ha rebut la nostra entitat en relació al tancament de TV3 i a les multes que ens ha imposat la Generalitat Valencina” i ha fet ”una crida a totes les persones que volen continuar veient TV3 i la resta de canals de la Corporació Catalana, i a tots els demòcrates que creuen en la llibertat d’expressió i informació, a participar aquest dissabte, 26 de febrer, en la manifestació en favor de TV3 que eixirà a les 19 hores des de la Farola”.

Royo ha convidat expresament “a totes aquelles persones que van participar el 25 de setembre de 1989 en la gran manifestació que va reivindicar llavors la TV3 i la llibertat d’expressió front als intents del govern de l’època per tancar-la. I faig extensiva aquesta invitació de manera especial als dirigents del PP que van participar en aquest acte i van formar part de la seua capçalera, exigint com al restadels manifestants poder veure TV3 i demanant llibertat d’expressió, entre els quals era present de manera destacada, segons es pot comprovar en les hemeroteques, l’exalcalde de Castelló José Luís Gimeno”

Des d’Acció Cultural fan també una crida “als dolçainers i tabaleters de la ciutat i la comarca, per a que participen com a tals en la manifestació, obrint la marxa tocant davant de la pancarta inicial. En aquest cas, els citem mitja hora abans, a les 18:30, a la mateixa Farola, per acordar entre ells les músiques que faran sonar”

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any