Antònia Font i Manel seran al PopArb

  • L'organització ha confirmat les primeres actuacions del festival, que es farà els dies 8 i 9 de juliol a Arbúcies

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
22.02.2011 - 21:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els organitzadors del PopArb ja comencen a lligar els concerts per a l’edició d’enguany, que es farà els dies 8 i 9 de juliol a Arbúcies. El festival de música independent no s’està de res, i per a aquest any ja ha confirmat que hi actuaran Antònia Font i Manel. Tots dos grups es troben enllestint els respectius discos, que seran de ben segur els més esperats d’aquest 2011. Les entrades anticipades ja s’han posat a la venda, i fins aquest dijous costen 42 euros. A partir d’aleshores, el preu serà de 47 euros.

Fa tot just una setmana que vam saber que Antònia Font presentarien el nou disc al Festival de Guitarra de Barcelona, a l’abril. Després de més de tres anys sense publicar cap disc i de diversos rumors sobre una possible separació, el quartet mallorquí torna amb cançons noves.

Per la seva banda, Manel trauran el seu esperat disc el 15 de març, que es titularà ’10 milles per veure una bona armadura’, com explicàvem la setmana passada. Malgrat l’enorme expectativa generada arran del reeixit primer àlbum, del qual han venut trenta mil còpies, Manel es mostra tranquil amb les noves cançons i té ganes de tornar a tocar en directe.

Els dos discs més esperats de l’any. El grup pop més important de la dècada i el grup revelació del 2008 que esdevingut tot un fenomen en aquests últims dos anys. I el PopArb ha aconseguit que tots dos encapçalin el cartell del festival d’aquest 2011.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any