’10 milles per veure una bona armadura’, el nou disc de Manel, sortirà el 15 de març

VilaWeb
Redacció
18.02.2011 - 21:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

’10 milles per veure una bona armadura’; 15 de març. El títol i la data de publicació, anunciats a la matinada via Facebook, eren les dues principals incògnites del nou disc de Manel, després de tres anys de l’aparició de l’àlbum de debut, ‘Els millors professors europeus‘ (Discmedi, 2008), i amb noranta concerts a l’esquena. Malgrat l’enorme expectativa generada arran del reeixit primer àlbum, del qual han venut trenta mil còpies, Manel es mostra tranquil amb les noves cançons i té ganes de tornar a tocar en directe.

En aquest sentit, ja s’han confirmat algunes dates de concerts, com el del Teatre Bartrina de Reus (Baix Camp) que inaugurarà la ronda de presentació del nou disc, el 26 de març; el del Teatre Cirvianum de Torelló (osona), el 14 de maig, i el de l’Auditori de Girona, el 28 de maig.

El grup barceloní l’ha enregistrat a Can Sons, un estudi al barri de Fabra i Puig propietat del baterista, Arnau Vallvé, i el tècnic de so del nou disc, Aleix Sans, i l’edita amb Discmedi/Wagner.

Entre tots dos discos, Manel ha publicat dues nadales: ‘Camell d’Orient’ i ‘El 25 de gener’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any