Artur Mas i Francisco Camps es reuniran el 20 d’abril

  • Un dels punts de l'ordre del dia serà el tancament de TV3 al País Valencià

VilaWeb
Redacció
22.02.2011 - 14:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, es reuniran el dia 20 d’abril a València, segons que ha anunciat el portaveu del govern català, Francesc Homs. El mateix dia que el Barça i el Reial Madrid jugara la final de la copa a València. ‘Ja hem lamentat el que ha passat i farem tot el que estigui al nostre abans per recuperar l’emissió de TV3 al País Valencià’, ha dit Homs, que ha contrastat aquesta situació amb la reciprocitat entre les Illes Balears i Catalunya. Una reciprocitat, tanmateix, que no és completa, ja que a les Illes no es rep el senyal de TV3 sinó el de la seva versió internacional, el TV3cat.

Homs també ha anunciat que d’ací a uns dies hi hauria una trobada de la comissió de seguiment dels espais de reciprocitat entre les Illes i el Principat i que el Govern balear tenia intenció de fer arribar a les Illes el nou canal Esport3.

Pel que fa a la reunió entre Mas i Camps, el portaveu del govern català ha explicat que a més de tractar el tancament de TV3 la trobada també serviria per parlar de les relacions entre País Valencià i Catalunya i l’interès compartit pel corredor mediterrani. ‘Una opció estratègica que ens interessa molt a tots’, ha dit Homs. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any