Discrepàncies dins el PP pel tancament de TV3

  • El batlle de Castelló critica que es limiti la possibilitat d'elecció de la gent · Ares del Maestrat ha aprovat una moció en contra · Rus també va qüestionar el tancament

VilaWeb
Redacció
22.02.2011 - 11:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Representants del PP han començat a mostrar les seves discrepàncies amb el tancament de TV3 al País Valencià. Si ahir es feia públic que l’Ajuntament d’Ares del Maestrat (Alt Maestrat), amb majoria del PP, havia aprovat una moció perquè es recuperés l’emissió de TV3, ara el batlle de Castelló (PP), Alberto Fabra Prat, ha anunciat a través de Facebook que reclamaria en el ple el retorn de les emissions. Fa dos dies era el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, qui qüestionava la decisió de tancar els repetidors.

Els grups municipals de Castelló (PP, PSPV i el Bloc) aprovaran dijous una declaració institucional a favor de les emissions de TV3 presentada per PSPV i el Bloc i a la qual s’ha adherit el PP, tot i que amb la condició que s’evités qualsevol crítica directa a la Generalitat i que s’hi afegís la petició al govern espanyol d’un tercer multiplex.

‘Sembla mentida que en el segle XXI es limiti la possibilitat que les persones puguem elegir el mitjà de comunicació que volem sintonitzar’, diu Alberto Fabra a Facebook. Tanmateix, lluny d’assumir cap responsabilitat per l’ofec econòmic del govern valencià a ACPV, Fabra responsabilitza del tancament dels repetidors de TV3 al govern espanyol ‘per no concedir un múltiplex’ a la Generalitat. I acaba amb un ‘Ja n’hi ha prou de prohibicions!’.

La veu de Fabra i de l’Ajuntament de Morella s’afegeixen a la d’Alfonso Rus, que aquest cap de setmana declarava: ‘Els mitjans de comunicació han de ser lliures i  opinar allò que creguin convenient. Els polítics també ho fem i hem de respectar els mitjans’. Va dir que TV3 no respectava els valencians però també que tot el que fos tallar una emissió era negatiu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any