Nou disc de la Bressola : ‘+ Cançonetes per a la Bressola’

  • Dj. 2 de Desembre del 2010 (migdia, tarda)
    La Bressola treu un nou disc en col·laboració amb la revista Enderrock i Crea'T, amb el nom de '+ Cançonetes per a la Bressola'...>>

VilaWeb
Redacció
02.12.2010 - 11:35

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El CD és un treball que ha produït el músic Xavier Lloses amb la col·laboració de músics i cantants de primera línia, com ara Lluís Gavaldà, Gerard Quintana, Anna Roig, Lídia Pujol, Mazoni, Refree i, naturalment, els nins i les nines de la Bressola. Inclou 13 cançons, totes populars, amb algunes nadales. Ho podreu tenir al comprar la revista Enderrock d’aquest mes de Desembre.

El CD tindrà una segona edició, que sortirà a la venda per Nadal i durant uns mesos es vendrà en exclusiva al FNAC i ABACUS i que contindrà una cançó dels gitanos nord-catalans Tekameli.

Per altre costat, el pròxim 15 de desembre tindrà lloc al Petit Palau el concert Bressola de Nadal, una oportunitat única de veure i escoltar el CD en directe amb tots els músics que hi han participat. Les entrades ja són a la venda des del web del Palau. 

Els alumnes de l’escola de Prada de la Bressola, també han participat en la gravació d’un programa que la nit de Nadal, Televisió de Catalunya emetrà. El programa Bressola de Nadal, el qual, dirigit per Lluís Danés, ha estat enregistrat justament aquests dies amb la participació dels nins i les nines de la Bressola, que han baixat expressament a Arenys de Mar i que han aprofitat l’avinentesa per a cantar algunes de les cançons del CD. Aquí podeu veure un vídeo d’aquesta gravació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any