Barcelona Decideix presenta la campanya ‘No et quedis al sofà’

  • L'entitat demana la implicació de la ciutadania en el referèndum del 10 d'abril vinent

VilaWeb
Redacció
29.10.2010 - 11:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plataforma Barcelona Decideix, amb la col.laboració d’Arriska Films i de l’actor i productor Joel Joan, acaba de publicar el videoclip de la campanya ‘No et quedis al sofà’, amb què vol mobilitzar la ciutadania per al referèndum sobre la independència que es celebrarà el 10 d’abril de l’any vinent. En aquesta campanya, Barcelona Decideix compta amb el suport de músics i grups com Gossos, Lax’n’Busto, Obrint Pas i Quimi Portet.

La plataforma, formada per uns 150 veïnes i una quarantena d’entitats, va presentar-se (vídeo) a mitjan de setembre, i durant aquest temps ha anat treballant i fent-se visible per tota la ciutat. Un exemple va ser per les festes de la Mercè, quan va ser molt present. 

El 12 de desembre començarà a recollir-se el vot avançat, que durarà quatre mesos. L’entitat ja ha organitzat dues jornades de treball, per als dies 6 i 13 novembre, que serviran per reunir els voluntaris i analitzar qüestions logístiques del vot avançat. A més, s’ha convidat gent que ja ha participat en altres consultes per explicar les seves experiències i visions.

Així, el dissabte dia 6, al Museu d’Història de Catalunya, participaran en les jornades Alfons López Tena, Gerard Fernàndez, Marçal Orri i Jordi Anento. I l’altre dissabte, 13 de novembre, a l’edifici Roger de Llúria de la Universitat Pompeu Fabra, hi intervindran Uriel Bertran, Lluís Junyent, Marc Monràs, Eulàlia Company, Joan Contijoch i Aleix Andreu.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any