Sandro Rosell: ‘Em motiven el sentiment barcelonista i catalanista’

  • Entrevista amb el candidat de Tots Som el Barça a la presidència del Barça · VilaWeb entrevista tots els candidats blau-grana

VilaWeb
Pere Cardús i Cardellach
07.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Sandro Rosell encapçala la candidatura Tots som el Barça a les eleccions presidencials del FC Barcelona, que es faran diumenge, 13 de juny; i és qui té més números per a guanyar, si ens basem en les enquestes publicades fins ara. Rosell diu en l’entrevista (vídeo) amb VilaWeb TV que han volgut intoxicar la seva campanya amb mentides i difamacions sobre la seva activitat professional al Brasil. Com és sabut, el 2005 va deixar la junta que presidia Joan Laporta per desavinences.

Sandro Rosell ha hagut de donar explicacions durant la campanya d’un fet relacionat amb la seva empresa, Ailanto Marketing Ltd., al Brasil: cinc fiscals l’han acusada de frau contra l’erari públic en l’organització d’un partit amistós a l’estat de Brasília. Sandro Rosell nega el fet i tota acusació que li facin sobre el cas.

A banda, el seu equip ha anunciat que tenia recanvi per a Txiki Begiristain al davant de la secretaria tècnica del club, però no ha explicat encara qui era. Rosell va ser un dels artífexs de l’arribada de Ronaldinho al Barça i sempre ha fet valer els seus coneixements de la indústria del futbol, especialment al Brasil, com a carta de presentació per a atènyer la presidència del club.

Diumenge se sabrà qui presidirà el Barça els sis anys vinents, després d’haver-se ampliat el període del mandat. Marc Ingla, Agustí Benedito, Jaume Ferrer, i Alexandre Rosell mateix han proclamat que volien arribar sense pactes a les eleccions. Aquests últims dies de campanya han de ser determinants perquè el gran nombre d’indecisos, segons els experts, decantin la balança en favor d’un dels candidats blau-grana.

Enllaços
Array
Array

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any