Jaume Ferrer: ‘Som els únics que garantim la continuïtat de l’èxit’

  • Entrevista amb el candidat de Per Seguir Guanyant a la presidència del Barça · VilaWeb entrevista tots els candidats blau-grana

VilaWeb
Redacció
06.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jaume Ferrer és qui encapçala la candidatura ‘Per seguir guanyant‘ a les eleccions del pròxim 13 de juny a la presidència del FC Barcelona. Ferrer és l’únic candidat que rep suport de l’actual president Joan Laporta i que s’ha mantingut a la junta directiva d’aquest del primer a l’últim moment. Ferrer s’ofereix en l’entrevista (vídeo) amb VilaWeb TV com a candidat que garanteix la continuïtat de l’actual model d’èxit en el terreny esportiu, institucional i econòmic.

La campanya de Jaume Ferrer ha volgut posar sobre la taula com a garantia de solvència els èxits del club aquests darrers set anys en què Ferrer ha tingut responsabilitats diverses dins la junta. Ferrer proposa recuperar el projecte de reforma i millora del Camp Nou per oferir un espai en les millors condicions i màxima comoditat als socis. Ferrer demana a Rosell explicacions més clares sobre el cas de presumpta corrupció al Brasil en què hi ha implicada una empresa seva i considera incompatible tenir negocis en el món del futbol i ser president d’un club com el Barça.

Curiosament, tots els candidats que es presenten aquest cop a les eleccions del Barça surten de la candidatura que va portar Joan Laporta a presidir el club. Marc Ingla, Alexandre Rosell i Agustí Benedito, juntament amb Jaume Ferrer, són membres de la candidatura que aquell 2003 va capgirar la trajectòria de l’entitat i que va ser la que més vots ha aconseguit en tota la història del club.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any