Carme Riera, ‘Escriptora de l’any 2010’

  • La Direcció General de Cultura de les Illes Balears ret homenatge a l'escriptora de 'Dins el darrer blau'

VilaWeb
Redacció
21.01.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’any passat la Direcció General de Cultura de les Illes Balears va estrenar el projecte l’Escriptor de l’any, dins el Pla de Foment de la Lectura, amb Baltasar Porcel, que no va poder acabar les activitats, perquè es va morir de càncer. Enguany l’ha reprès i homenatja l’escriptora Carme Riera.

El programa d’enguany consistirà en conferències i taules rodones (agenda d’activitats) a càrrec dels estudiosos Pilar Arnau, Xavier Barceló, Maria Antònia Bibiloni i Miquel Àngel Vidal; un itinerari literari pel Call Jueu de Palma a càrrec de Gaspar Valero; una guia de lectura de ‘Dins el darrer blau’, a cura de Xavier Granados; produccions teatrals, exposicions, un congrés i moltes activitats més, pensades perquè el públic, de les Illes, dels Països Catalans i de tot arreu, pugui conèixer més profundament l’obra de Riera.

Durant l’any, les biblioteques podran sol·licitar exemplars dels llibres ‘Jocs de miralls’, ‘Dins el darrer blau’ i ‘La meitat de l’ànima’ per treballar amb clubs de lectura. A més, un cop acabat l’any, les biblioteques tindran la possibilitat de sol·licitar obres de Carme Riera a la Direcció General de Cultura per augmentar el fons propi.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any