Obre CitiLab, el primer laboratori ciutadà de recerca en tecnologia

  • El president Montilla, el ministre Clos i l'alcalde de Cornellà presideixen l'acte inaugural

VilaWeb
Redacció
23.11.2007 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El CitiLab, un espai de recerca i d’aprenentatge, s’ha inaugurat a Cornellà. Hi han assistit el president José Montilla, el ministre Joan Clos, el batlle de Cornellà, Antonio Balmón, rectors d’universitats, directius d’empreses i representants dels col·legis d’enginyers de Catalunya. Situat a l’antiga fàbrica de Can Suris de Cornellà, empreses i interessats hi enginyaran, o milloraran, aplicacions informàtiques i tot de productes tecnològics.Avui i demà són dies de portes obertes perquè els interessats puguin fer-se una idea de les possibilitats de les noves instal·lacions.

Segons els responsables, el CitiLab, que té espais reservats a les empreses, ha estat pensat perquè visitants i usuaris siguin part activa del procés creatiu de productes tecnològics nous, o millors, i coadjuvin, d’aquesta manera, a donar cos a la Societat del Coneixement.

Per poder donar suport a iniciatives i xarxes ciutadanes es mantindrà en contacte amb els principals corrents d’innovació lligats a les tecnologies de la informació.

Els visitants del CitiLab, hi trobaran jocs interactius innovadors i una exposició de videojocs antics, podran aventurar-se a SecondLife i experimentar-hi, aprendre fotografia i vídeo digitals, obrir i personalitzar un bloc, una web o un wiki i, fins i tot, crear art i música digitals.

Enllaços
Citilab.eu: ‘Xarxes ciutadanes, citilabs i mes enllà…’, article d’Artur Serra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any